Ingredientai
Šparaginės pupelės
500
g
Krapai
1
sauja
Salierų lapai
1
sauja
Svogūnų laiškai
2
saujos
Fetos sūris
stiklinė
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Miltai
stiklinė
Aliejus
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sutrinkite trintuvu šparagines pupeles, sumaišykite su smulkintais krapais, salierų lapais, svogūnų laiškais, sūriu, kiaušiniu, druska, pipirais.
Po truputį berkite miltus, kol tešla pasidarys tirštoka, tąsi. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šaukštu kabinkite tešlą ir dėkite į keptuvę.
Kepkite, kol blyneliai paskrus, po 4 min. iš kiekvienos pusės.
Atsiliepimai