Ingredientai
Žuvies filė
800
g
Citrinų sultys
1
šaukštas
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Sviestas
1
šaukštas
Medus
2
šaukštai
Sojos padažas
2
šaukštai
Česnakai
2
skiltelės
Rozmarinai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Marinatui: sumaišykite medų, sojų padažą ir sutraiškytus česnakus. Gerai išmaišykite.
Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, apibarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis.
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sumaišytą su sviestu. Guldykite žuvies gabaliukus odele į apačią ir apkepkite ant stiprios ugnies. Apverksite ir užpilkite marinatu. Sumeskite į keptuvę rozmarino šakeles.
Kepkite žuvį ant vidutinės ugnies dar 5 min. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.
Atsiliepimai