Ingredientai

Citrinų sultys 1 šaukštas
Sviestas 1 šaukštas
Medus 2 šaukštai
Sojos padažas 2 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Rozmarinai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Marinatui: sumaišykite medų, sojų padažą ir sutraiškytus česnakus. Gerai išmaišykite.

Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, apibarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis.

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sumaišytą su sviestu. Guldykite žuvies gabaliukus odele į apačią ir apkepkite ant stiprios ugnies. Apverksite ir užpilkite marinatu. Sumeskite į keptuvę rozmarino šakeles.

Kepkite žuvį ant vidutinės ugnies dar 5 min. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai