Žaliavalgiški kotletai.

Gaminimo eiga

Norint pasigaminti šį žaliavalgišką skanėstą, reikės džiovyklės ir aštuonių valandų kantrybės.

Džiovintus pomidorus valandą pamirkykite šaltame vandenyje. Iš paprikos išimkite sėkleles, nulupkite obuolį. Pomidorus, petražoles, česnakus, abrikosą smulkiai supjaustykite. Saulėgrąžas sumalkite su kavamale ar trintuvu į miltus.

Visus komponentus, išskyrus saulėgrąžų miltus ir pusės paprikos, sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir nulipdykite kotletus. Kotletus sudėkite į džiovyklę ir džiovinkite apie aštuonias valandas daugiausiai 46 laipsnių temperatūroje. Turi išeiti 12 nedidelių kotletų.

Su džiovinimu kotletų gamybai reikės 10 valandų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai