Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Cukrus 0.5 stiklinės
Grietinė 1 stiklinė
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Džiovinti abrikosai 0.5 stiklinės
Uogienė 0.5 stiklinės
Cukraus pudra 1 šaukštas
Porcijos: 16
Dailūs, gardūs ir sultingi.

Gaminimo eiga

Džiovintus abrikosus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite. Kiaušinius ištrinkite su cukrumi. Tuomet sudėkite grietinę ir minkštą sviestą, viską labai gerai išmaišykite. Po truputį, nuolat maišydamos, į masę pilkite miltus ir kepimo miltelius. Į tešlą sudėkite tarkuotą citrinos žievelę ir susmulkintus džiovintus abrikosus. Viską labai gerai išmaišykite.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Keksiukams skirtas silikonines formeles sušlapinkite ir pridėkite tešlos. Ant viršaus dėkite po šaukštą uogienės, ant jos vėl uždėkite truputį tešlos. Keksiukus kepkite apie 20 minučių.

Migdolų drožles sumaišykite su cukraus pudra. Prieš patiekdamos keksiukus, papuoškite juos migdolų drožlėmis ir cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai