Ingredientai
Miltai
2
stiklinės
Cukrus
1
stiklinė
Soda
0.5
šaukštelio
Kepimo milteliai
0.5
šaukštelio
Druska
žiupsnelis
Migdolai
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Aliejus
2
šaukštai
Apelsinų sultys
1
stiklinė
Tarkuota apelsino žievelė
2
šaukštai
Rabarbarai
4
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Migdolus sukapokite peiliu į gabalėlius. Miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą, druską, migdolus ir apelsino žievelę gerai išmaišykite. Išplakite plaktuvu kiaušinį, aliejų, apelsinų sultis ir sausus komponentus.
Viską gerai išmaišykite. Suberkite į tešlą mažais gabalėliais pjaustytus rabarbarus. Keksiukus kepkite 25 – 30 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje.
Atsiliepimai