Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Cukrus 1 stiklinė
Soda 0.5 šaukštelio
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Aliejus 2 šaukštai
Apelsinų sultys 1 stiklinė
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Migdolus sukapokite peiliu į gabalėlius. Miltus, cukrų, kepimo miltelius, sodą, druską, migdolus ir apelsino žievelę gerai išmaišykite. Išplakite plaktuvu kiaušinį, aliejų, apelsinų sultis ir sausus komponentus.

Viską gerai išmaišykite. Suberkite į tešlą mažais gabalėliais pjaustytus rabarbarus. Keksiukus kepkite 25 – 30 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai