Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Porai 1 vnt.
Petražolės žiupsnelis
Druska pagal skonį
Aliejus 4 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Sojos padažas 1 šaukštas
Aliejus 2 šaukštai
Rudasis cukrus 1 šaukštelis
vanduo 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Lėkštėse išdėliokite stambiai suplėšytus salotų lapus, suberkite sutarkuotas morkas, susmulkintas petražoles ir supjaustytą porą.

Paruoškite padažą: išspauskite česnakus, suberkite smulkiai sukapotą papriką, supilkite citrinų sultis, sojų padažą, aliejų, vandenį, įberkite cukraus ir gerai išmaišykite.

Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais, patepkite aliejumi ir trumpai pakepkite. Karštus jautienos gabalėlius sudėkite ant salotų, užpilkite padažu ir tuoj pat patiekite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai