Ingredientai
Lapinės salotos
2
saujos
Morkos
2
vnt.
Porai
1
vnt.
Jautienos išpjova
500
g
Petražolės
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Aliejus
4
šaukštai
Česnakai
2
skiltelės
Čili pipirai
1
vnt.
Laimo vaisių sultys
2
vnt.
Sojos padažas
1
šaukštas
Aliejus
2
šaukštai
Rudasis cukrus
1
šaukštelis
vanduo
1
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Lėkštėse išdėliokite stambiai suplėšytus salotų lapus, suberkite sutarkuotas morkas, susmulkintas petražoles ir supjaustytą porą.
Paruoškite padažą: išspauskite česnakus, suberkite smulkiai sukapotą papriką, supilkite citrinų sultis, sojų padažą, aliejų, vandenį, įberkite cukraus ir gerai išmaišykite.
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, pabarstykite druska, pipirais, patepkite aliejumi ir trumpai pakepkite. Karštus jautienos gabalėlius sudėkite ant salotų, užpilkite padažu ir tuoj pat patiekite.
Atsiliepimai