Ingredientai
Miltai
3
stiklinės
Aliejus
3
šaukštai
Vanduo verdantis
1
stiklinė
Druska
žiupsnelis
Rauginti kopūstai
300
g
Svogūnai
1
vnt.
Aliejus
2
šaukštai
Krapai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į dubenį suberkite dvi stiklines miltų, druską ir supilkite aliejų. Gerai patrinkite tarp rankų, tada užpilkite stikline verdančio vandens ir gerai išmaišykite. Kai nebeliks gumuliukų, suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą.
Įdarui pievagrybius supjaustykite kubeliais. Jei naudojate kitokius grybus, juos išvirkite, o tada supjaustykite kubeliais.
Svogūną supjaustykite kubeliais, pakepkite aliejuje.
Aliejuje pakaitinkite kopūstus, suberkite grybus, svogūnus, krapus, išmaišykite.
Tešlą iškočiokite, išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite įdaro, kraštus užsukite.
Dėkite virtinukus į verdantį pasūdytą vandenį, virkite, kol išvirs. Prieš patiekdami į stalą apšlakstykite aliejumi.
Atsiliepimai