Ingredientai

Daržovių sultinys 1.5 stiklinės
Razinos 0.5 stiklinės
Morkos (tarkuotos) 0.5 stiklinės
Medus 1 šaukštelis
Alyvuogių aliejus 1 šaukštelis
Daiginti kviečiai 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Supilkite sultinį į puodą, sudėkite pamirkytas perlines kruopas. Kai užvirs, sumažinkite liepsną ir pavirkite 15 – 20 min. Sultinys turi susigerti į kruopas. Kruopas išimkite į dubenį.

Baltąją poro dalį smulkiai supjaustykite.

Į dubenį su perlinėmis kruopomis sudėkite pupeles, porą, žalumynus, morkas, smulkintą svogūną, pamirkytas razinas, papriką, įberkite druskos, pipirų.

Atskirai sumaišykite actą su alyvuogių aliejumi bei medumi, užliekite užpilą ant mišrainės. Apibarstykite sūriu, papuoškite pistacijomis ir daigintais kviečiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai