Paikus pagardas prie mėsos aštrumo mėgėjams. Pagaminsite per 6 dienas.

Gaminimo eiga

Čili išdėliokite ant didelio padėklo ir padėkite pavėsyje 3 paroms, kad apvystų. Paskui užsidėkite vienkartines pirštines ir pipiriukus išdarinėkite - išimkite sėklas ir nupjaustykite galiukus.

Užvirkite actą ir atšaldykite. Visus nurodytus produktus sumalkite mėsmale arba susmulkinkite virtuviniu kombainu. Kruopščiai išmaišykite mediniu šaukštu.

Į masę suberkite druską ir kalendros grūdelius, supilkite actą, gerai išmaišykite ir padėkite vėsiai 2-3 dienoms, kartkartėm pamaišydami.

Kai adžika susistovės, išdėkite į sterilizuotus stiklainius, ant viršaus užpilkite po šaukštelį aliejaus ir uždarykite. Laikykite šaltoje ir tamsioje vietoje.

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai