Ingredientai

Cukrus 2 stiklinės
Miltai 2 stiklinės
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska šaukštelis
Grietinė 1 stiklinė
Pekano riešutai 1 stiklinė
Cinamonas 1 šaukštelis
Šokoladas stiklinė
Sviestas 2 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Mažame dubenėlyje sumaišykite pekano riešutus, 2 šaukštus cukraus ir cinamoną.

Kitame dubenėlyje ištirpinkite šokolado gabalėlius ir ¼ stiklinės sviesto.

Dideliame dubenyje išsukite sviestą su cukrumi. Po vieną įmuškite kiaušinius ir išplakite. Sudėkite su kepimo milteliais ir druska sumaišytus miltus. Tada įmaišykite su vanile sumaišytą grietinę.

Riebalais pateptą kepimo formą pabarstykite 2 šaukštais riešutų mišinio. Sudėkite pusę tešlos, pabarstykite puse riešutų mišinio. Sudėkite pusę šokolado masės. Tada supilkite likusią tešlą ir pabarstykite likusiais riešutais.

Kepkite 175 laipsnių orkaitėje 60-70 min. Ištraukę iš orkaitės leiskite 10 min atvėsti. Prieš patiekdami pašildykite likusį šokolado padažą ir juo pašlakstykite pyragą.

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai