„Amber bakery“: lietuviškos duonos kelias Britanijoje
Informacija apie gavėją
Gavėjo el. paštas *
Komentaras *
Informacija apie jus
[Jūsų vardas] *
[Jūsų el. pašto adresas] *
Jūsų siunčiamas laiškas atrodys taip:
Nuo: "[Jūsų vardas]" <[Jūsų el. pašto adresas]>
Kam: <[Gavėjo el. pašto adresas]>
Tema: DELFI rekomenduoja!

Labas!
[Jūsų vardas] siunčia Jums straipsnį
Komentaras: [Jūsų komentaras]

„Amber bakery“: lietuviškos duonos kelias Britanijoje
--------------------------------------------
Juliana Miliutwww.bznstart.lt 2012 rugsėjo 16 d. 18:49

Devyniolika savo gyvenimo metų Baltarusijos sostinėje
Minske praleidusi ir šiuo metu didžiausią lietuviška
produkcija garsėjančią kepyklą „Amber Bakery“
valdanti verslininkė Nadia Gencas teigia, kad netikėta
pažintis su vyru lietuviu Rolandu lėmė jos sprendimą
likti Anglijoje, o universitete įgyta dizainerio
specialybė ir įgūdžiai praverčia kuriant unikalias
tradicinės duonos kepinių išorės koncepcijas.

Visas straipsnis:
https://www.delfi.lt/archive/article.php?id=59481435

--------------------------------------------
Delfi
http://www.delfi.lt
--------------------------------------------