Ingredientai

Šerniena 1 kg
Grietinėlė 150 ml
Malti džiūvėsėliai 3 šaukštai
Kiaušiniai 1 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
SANTA MARIA prieskonių mišinys „Skandinavijos miškas“ 1.5 šaukšto
Sviestas 1 šaukštas
Svogūnai 1 vnt.
Rudasis cukrus 1 šaukštas
Obuoliai 2 vnt.
SANTA MARIA prieskonių mišinys „Skandinavijos miškas“ 1 šaukštas
Spanguolės 80 g
Čiobreliai pagal skonį
Grietinėlė 300 ml
Medus 1 šaukštas
Sojos padažas 1 šaukštas
Brendis 2 šaukštai
SANTA MARIA prieskonių mišinys „Skandinavijos miškas“ 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite kotletų ingredientus, kad gautumėte vientisą masę, iš kurios suformuokite kotletus ir pakepinkite keptuvėje iš abiejų pusių, kad paruduotų. Baigę kepti apibarstykite šiek tiek prieskonių mišinio.

Pakepinkite keptuvėje svogūną, kol paruduos. Apibarstykite cukrumi ir sumažinkite ugnį. Sudėkite obuolių griežinėlius ir truputį pakepkite.

Paskui sudėkite prieskonius ir spanguoles, pakaitinkite dar porą minučių. Papuoškite šviežiais čiobreliais.

Pakaitinkite puode visus grietinėlės padažo ingredientus iki virimo. Sumažinkite ugnį ir patroškinkite 1–2 minutes.

Patiekite kotletus su obuoliais, padažu ir bulvėmis bei raugintais agurkais.

SKANAUS!

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba