Ingredientai

Žuvis 1 vnt.
Citrinos 2 vnt.
Krapai žiupsnelis
Petražolės žiupsnelis
Pienas 100 ml
Sviestas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Porcijos: 4
Vietoj pievagrybių galite naudoti džiovintus baravykus. Juos reiktų išmirkyti, išvirti ir smulkiai supjaustyti arba sumalti.

Gaminimo eiga

Duoną išmirkyti piene. Žalumynus nuplauti, nusausinti, supjaustyti. Svogūną nuvalyti, susmulkinti. Pievagrybius supjaustyti gabalėliais. Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti svogūnus ir grybus, kepti dvi minutes. Pasūdyti ir pabarstyti pipirais, įpilti vyno. Kaitinti ant stiprios ugnies, kol išgaruos visas skystis.

Nuimti nuo ugnies, sudėti nuspaustą duoną, kiaušinį, supjaustytus krapus ir petražoles, išmaišyti. Atvėsinti. Žuvį išvalyti, išplauti, nusausinti, įdaryti paruoštu faršu.

Farširuotą žuvį padėti ant alyvų aliejumi suteptos folijos, apdėlioti citrinos griežinėliais, aplieti alyvų aliejumi ir antros citrinos sultimis. Nestipriai suvynioti į foliją ir kepti vartant ant grotelių 15-20 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai