Ingredientai
Morkos
200
g
Bulvės
200
g
Porai
60
g
Pomidorai
150
g
Šparaginės pupelės
100
g
Baltas sausas vynas
100
ml
Grietinėlė
100
ml
Žuvies sultinys
1
l
Pomidorų padažas
80
g
Menkės filė
100
g
Lašišos filė
100
g
Oto filė
100
g
Tigrinės krevetės
200
g
Moliuskai su geledelėm
100
g
Kajeno pipirai
Baltieji malti pipirai
Porcijos: 4
Viduržemio jūros autentika.
Gaminimo eiga
Į verdantį žuvies sultinį sudėkite stambiai supjaustytas bulves ir morkas. Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos sudėkite visus likusius ingredientus ir uždengę dangtį patroškinkite dar penkias minutes.
agardinimui riekelėmis supjaustykite prancūzišką batoną, užtepkite pomidorų padažo su smulkintu česnaku ir apkepkite orkaitėje, kol apskrus.
Atsiliepimai