Viduržemio jūros autentika.

Gaminimo eiga

Į verdantį žuvies sultinį sudėkite stambiai supjaustytas bulves ir morkas. Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos sudėkite visus likusius ingredientus ir uždengę dangtį patroškinkite dar penkias minutes.

agardinimui riekelėmis supjaustykite prancūzišką batoną, užtepkite pomidorų padažo su smulkintu česnaku ir apkepkite orkaitėje, kol apskrus.

St. Michel restoranas

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Baklažanų ir pomidorų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Baklažanų ir pomidorų troškinys

Vegetariškas čili troškinys
Lengvai paruošiamas
40 min.

Vegetariškas čili troškinys

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis