Ingredientai

Sviestas 2 šaukštai
Balta duona 2 riekelės
Druska pagal skonį
Krakmolas 2 šaukštai
Pienas 1 stiklinė
Sviestas 1 šaukštas
Citrinų sultys pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais ir apkepinkite aliejuje.

Petražoles smulkiai supjaustykite. Nuo duonos riekelių nupjaukite plutelę, 20 min. pamirkykite grietinėlėje, paskui sutrinkite šakute. Žuvies filė sumalkite.

Sumaišykite žuvies faršą, duoną, svogūnus, druską ir paprikas. Suformuokite nedidelius kukulius.

10 – 15 min. pavirkite kukulius pasūdytame verdančiame vandenyje, paskui išimkite ir apklokite, kad neatvėstų.

Padažui užvirinkite stiklinę sultinio, likusio nuo kukulių. Supilkite piene ištirpintą krakmolą, supilkite rūgpienį, sviestą, citrinos sultis, įberkite druskos. Pavirinkite 2 – 3 min.

Sudėkite į padažą kukulius, kai užvirs, nukaiskite. Apibarstykite petražolėmis ir patiekite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai