Ingredientai

Sviestas gabaliukas
Porai 1 vnt.
Česnakas 1 skiltelė
Bulvės 2 vnt.
Morkos 2 vnt.
Krakmolas 0.5 šaukštelio
Švieži krapai
Porcijos: 4
Itin gardi, itin sodri žuvienė. Švelnus skonis nenuvils nė vieno ragautojo. Patiekite žuvienę apibarstę smulkintais krapais.

Gaminimo eiga

1. Puode ištirpinkite sviestą ir jame apkepinkite smulkiai sukapotą svogūną bei pusžiedžiais supjaustytą porą.

2. Po keleto minučių ten pat suberkite smulkiai sukapotą česnako skiltelę.

3. Tuomet berkite kubeliais supjaustytas bulves bei morkas, supilkite sultinį ir leiskite užvirti.

4. Virkite apie 10–15 minučių, tuomet sudėkite gabalėliais pjaustytą lašišą ir pavirkite dar 5 minutes.

5. Grietinėlę sumaišykite su krakmolu ir supilkite į sriubą.

6. Maišydami leiskite užvirti ir pavirkite porą minučių, kol sriuba sutirštės.

7. Pasūdykite, pagardinkite pipirais. Suberkite pasmulkintus krapus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai