Ingredientai

Triušiena 100 g
Morkos 10 g
Svogūnai 5 g
Ryžiai 30 g
Salierai 5 g
Alyvuogių aliejus 10 g
Konservuoti žalieji žirneliai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Prieskoniai pagal skonį
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite gabalėliais, truputį apkepkite aliejuje. Tada suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir morką.

Daržoves ir mėsą perdėkite į puodą ir užpilkite puse litro vandens. Suberkite smulkintus saliero stiebus ir valandą virkite ant silpnos ugnies, vis nuimdami susidariusias putas.

Atskirai išvirkite ryžius.

Kai baigs virti mėsa su daržovėmis, sultinį nupikite per sietelį. Mėsos gabaliukus sudėkite į sriubos lėkštes, įdėkite ryžių, žirnelių ir užpilkite sultiniu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai