Ingredientai

Sviestas 3 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Grietinė 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Kopūstus gana smulkiai supjaustykite, užpilkite 2 litrais vandens, įdėkite šaukštą sviesto ir virkite kol suminkštės.

2. Miltus maišant apkepkite svieste, įpilkite šiek tiek nuoviro ir išmaišykite. Supilkite į puodą su kopūstais.

3. Pagardinkite druska ir užvirkite.

4. Kiaušinių trynius išplakite su druska.

5. Maišant supilkite į sriubą ir smarkiai maišant virkite kelias minutes.

6. Sriubą sutrinkite.

7. Įdėkite grietinės ir išmaišykite.

8. Tiekiant į kiekvieną lėkštę su sriuba įberkite po du šaukštus smulkiai tarkuoto kietojo sūrio.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai