Ingredientai

Avokadai 2 vnt.
Klevų sirupas 1.5 šaukšto
Cinamonas šaukštelis
Cinamonas šaukštelis
Žagrenis šaukštelis
Kajeno pipirai žiupsnelis
Baltojo vyno actas 1.5 šaukšto
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

Apšlakstykite žiedinio kopūsto žiedynus aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite 25 – 30 min.

Išimkite žiedinį kopūstą iš orkaitės, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių.

Į kepimo skardą suberkite lazdyno riešutus, paskrudinkite 10 min. Kai išimsite iš orkaitės, patrinkite rankšluosčiu, kad nusisluoksniuotų žievelė, tada susmulkinkite peiliu.

Sumaišykite visus produktus užpilui.

Nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis avokadą.

Sumaišykite produktus salotoms, užpilą įpilkite į dubenėlį.

Gourmantine

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališki florentinai su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Itališki florentinai su vyšniomis

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Skanus ir aromatingas pyragas su persikais

Crostini su keptais pomidorais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Crostini su keptais pomidorais

Bananinis kremas
Lengvai paruošiamas
10 min.

Bananinis kremas