Ingredientai
Žiediniai kopūstai
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Lazdyno riešutai
1
stiklinė
Avokadai
2
vnt.
Petražolės
sauja
Klevų sirupas
1.5
šaukšto
Cinamonas
šaukštelis
Cinamonas
šaukštelis
Žagrenis
šaukštelis
Kajeno pipirai
žiupsnelis
Baltojo vyno actas
1.5
šaukšto
Citrinų sultys
šlakelis
Alyvuogių aliejus
šaukštas
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.
Apšlakstykite žiedinio kopūsto žiedynus aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite 25 – 30 min.
Išimkite žiedinį kopūstą iš orkaitės, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių.
Į kepimo skardą suberkite lazdyno riešutus, paskrudinkite 10 min. Kai išimsite iš orkaitės, patrinkite rankšluosčiu, kad nusisluoksniuotų žievelė, tada susmulkinkite peiliu.
Sumaišykite visus produktus užpilui.
Nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis avokadą.
Sumaišykite produktus salotoms, užpilą įpilkite į dubenėlį.
Atsiliepimai