Ingredientai

Miltai 3 šaukštai
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Žiedinį kopūstą nuplaukite, išskaidykite šakelėmis ir virkite pasūdytame vandenyje 4-5 minutes.

2. Nupilkite perplaukite šaltu vandeniu.

3. Peiliu susmulkinkite (jokiu būdu netrinkite trintuve, turi likti mažais gabaliukais).

4. Įmuškite kiaušinį, išspauskite česnaką, suberkite smulkiai tarkuotus sūrius, miltus, prieskonius.

5. Išmaišykite.

6. Rankomis lipdykite nedidelius kotletukus ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame svieste.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališkų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Itališkų kukulių receptas

Švediškų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švediškų kukulių receptas

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Tofu kukuliai su pievagrybiais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Tofu kukuliai su pievagrybiais