Ingredientai

Svogūnai 0.5 vnt.
Sultinio milteliai 1 šaukštelis
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.

2. Maišant apibarstykite sultinio milteliais (tinka tiek vištienos, tiek daržovių) ir kepkite, kol svogūnai pradės gražiai geltonuoti.

3. Suberkite gana smulkiai pjaustytus žiedinius kopūstus ir maišant kepkite dar 5-8 minutes. Jei reikia dar pagardinkite sultinio milteliais, įdėkite sviesto.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Grikių košė su pievagrybiais ir špinatais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Grikių košė su pievagrybiais ir špinatais

Tailandietiški ryžiai Khao Pad
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiški ryžiai Khao Pad