Ingredientai

Miltai 3 šaukštai
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Žiedinį kopūstą nuplaukite, išskaidykite šakelėmis ir virkite pasūdytame vandenyje 4-5 minutes.

2. Nupilkite perplaukite šaltu vandeniu.

3. Peiliu susmulkinkite (jokiu būdu netrinkite trintuve, turi likti mažais gabaliukais).

4. Įmuškite kiaušinį, išspauskite česnaką, suberkite smulkiai tarkuotus sūrius, miltus, prieskonius.

5. Išmaišykite.

6. Rankomis lipdykite nedidelius kotletukus ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame svieste.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tuno kotletukai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Tuno kotletukai

Itališkų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Itališkų kukulių receptas

Agrastų ir bananų uogienė
Lengvai paruošiamas
40 min.

Agrastų ir bananų uogienė

Vyšnių uogienė su šokoladu
Lengvai paruošiamas
50 min.

Vyšnių uogienė su šokoladu

Pomidorai savo sultyse
Reikia pasistengti
50 min.

Pomidorai savo sultyse

Visus pavergsiantys bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Visus pavergsiantys bulviniai blynai