Žiedinį kopūstą pagal šį receptą paruošti itin paprasta. Tereikia viską sudėti į indą ir pamiršti 30 minučių. Valgykite žiedinį kopūstą vieną arba patiekite kaip garnyrą.

Gaminimo eiga

1. Susmulkinkite IKI žiedinį kopūstą žiedynais. Sudėkite į kepimo indą.

2. Prikaistuvyje išlydykite sviestą kartu su grietinėle. Suberkite prieskonius.

3. Užpilkite žiedinius kopūstus grietinėlės ir sviesto mišiniu. Apibarstykite spanguolėmis, traiškytais lazdynų riešutais ir tarkuotu kietuoju sūriu.

4. Kepkite žiedinį kopūstą orkaitėje iki 180 °C temp. apie 30 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai