Ingredientai

Pienas 1.5 stiklinės
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Pienas 1 stiklinė
Cukrus 1 šaukštelis
Tikras vasaros desertas.

Gaminimo eiga

Žemuoges perrinkti, nuplauti ir sudėti į indelius.

Užvirti pieną su vaniliniu cukrumi.

Kiaušinių baltymus suplakti su cukrumi, gautą masę padalinti į kelias dalis ir šaukštu suformuoti rutuliukus. Po vieną pamerkti juos į verdantį pieną ir dėti ant lėkštės atvėsti.

Trynius sutrinti su cukrumi ir nuolat maišant užplikyti stikline pieno. Kad masė sutirštėtų, ją reikia pašildyti ir atvėsinti.

Ant uogų dedami baltymų rutuliukai ir užpilama padažu. Prieš patiekiant atvėsinti šaldytuve.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai