Ingredientai
Žemės riešutų sviestas
1
puodelis
Cukrus
4
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Kepimo milteliai
0.5
šaukštelio
Sūdyti žemės riešutai
0.5
puodelio
Druska
žiupsnelis
Juodasis šokoladas
50
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Žemės riešutų sviestą išsukite su cukrumi, druska, kepimo milteliais ir kiaušiniu. Labai gerai išmaišykite.
Sūdytus žemės riešutus susmulkinkite ir suberkite į tešlą. Gerai išmaišykite.
Šaltą šokoladą sukapokite ar stambiai sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą 10 minučių dėkite į šaldymo kamerą.
Suformuokite plokščius sausainius ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Leiskite atvėsti ir tik tuomet skanaukite su pienu.
Atsiliepimai