Ingredientai

Grybai 200 g
Bulvės 500 g
Sviestas 1 šaukštas
Grietinė 2 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Išvirkite bulves ir sugrūskite arba galite naudoti jau turimą bulvių košę.

2. Į bulvių košę įberkite druskos, pipirų, miltų, smulkiai tarkuoto sūrio, įdėkite sviesto, grietinės, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.

3. Grybus supjaustykite ir apkepkite aliejuje su druska ir smulkiai pjaustytu svogūnu.

4. Iš košės suformuokite delno dydžio paplotėlius. Ant vieno paplotėlio uždėkite šaukštą grybų, uždenkite kitu paplotėliu ir sulipdykite kraštus.

5. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

6. Patiekite su grietine (į grietinę galite įspausti česnako, įmaišyti žalumynų).

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai