Ingredientai

Grybai 200 g
Bulvės 500 g
Svogūnai 1 vnt.
Fermentinis sūris 100 g
Sviestas 1 šaukštas
Grietinė 2 šaukštai
Kiaušiniai 1 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išvirkite bulves ir sugrūskite arba galite naudoti jau turimą bulvių košę.

Į bulvių košę įberkite druskos, pipirų, miltų, smulkiai tarkuoto sūrio, įdėkite sviesto, grietinės, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.

Grybus supjaustykite ir apkepkite aliejuje su druska ir smulkiai pjaustytu svogūnu.

Iš košės suformuokite delno dydžio paplotėlius. Ant vieno paplotėlio uždėkite šaukštą grybų, uždenkite kitu paplotėliu ir sulipdykite kraštus.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Patiekite su grietine (į grietinę galite įspausti česnako).

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu