Ingredientai

Želė 3 pakeliai
Želatina 1 pakelis
Kondensuotas pienas 1 indelis
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Renatai.

Gaminimo eiga

Trijuose atskiruose indeliuose paruoškite trijų spalvų želė (jas ruoškite pagal nuorodas ant pakelių).

Įdėkite į šaldytuvą ir palaukite kol gerai sustings.

Sustingusias želė supjaustykite nedideliais kubeliais (geriausia pjaustyti pakaitintu aštriu peiliu) ir sumaišius suberkite į dubenį ar silikoninę formą.

Želatiną užpilkite vandeniu ir palaukite apie 10 minučių, kol išbrinks.

Želatinai išbrinkus pakaitinkite (bet neužvirkite!) ir maišant ištirpinkite.

Ištirpintą želatiną sumaišykite su kondensuotu pienu.

Palaukite kol atvės ir užpilkite ant spalvotų želė kubelių.

Palikite šaldytuve per naktį, kad želė tortas gerai sustingtų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Želė tortas „Mozaika“
Reikia pasistengti

Želė tortas „Mozaika“

Želė tortas „Mozaika“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Želė tortas „Mozaika“

ŠVENTINIS maskarponės tortas
Reikia pasistengti
2 val.

ŠVENTINIS maskarponės tortas

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu