Norite žagarėlių, tačiau nuo veiksmų baido ilgas gaminimo procesas? Šiuos gardumynus drąsiai galite gaminti ir nenusivilsite. Nes virdami žagarėlius truksite vos kelias minutes.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA sluoksniuotą tešlą lapeliais atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min.

2. Tešlą supjaustykite 2 cm pločio stačiakampiais.

3. Kepimo aliejų įkaitinkite iki 170–180 °C temp.

4. Tešlą kepkite aliejuje apie 2–3 min. vis pavartydami, kol apskrus.

5. Iškeptus žagarėlius, kol dar karšti, gausiai apibarstykite cukraus milteliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai