Ingredientai

Pekano riešutai 1 sauja
Morkos 2 vnt.
Salierų šakniavaisiai 0.3 vnt.
Džiovinti abrikosai 2 saujos
Grietinė 1 šaukštas
Majonezas 1 šaukštas
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Morkas ir saliero gumbą sutarkuokite gana smulkia burokine tarka.

Pekano riešutus susmulkinkite ir truputį paskrudinkite sausoje keptuvėje, kad taptų dar kvapnesni.

Džiovintus abrikosus smulkiai supjaustykite.

Grietinę sumaišykite su majonezu, išspaustu česnaku ir druska su pipirais.

Viską gerai išmaišykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba