Ingredientai

Rauginti kopūstai 250 g
Morkos 1 vnt.
Burokėliai 1 vnt.
Kmynai 1 šaukštas
Česnakai 2 skiltelės
Graikiniai riešutai 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Raugintus kopūstus nuvarvinkite ir, jei reikia, nusausinkite. Pasmulkinkite.

Šviežias morkas ir burokėlius supjaustykite ar sutarkuokite plonais šiaudeliais.

Česnaką išspauskite, pagardinkite kmynais ir sumaišykite su graikinių riešutų aliejumi.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla