Ingredientai
Karštai rūkyta kiaulienos šoninė
6 riekelė
Kiaušiniai
3 vnt.
Romaninės salotos
4 šakelė
Maltos vištienos
300 g
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Kapotų svogūno laiškų
1 sauja
Alyvuogių aliejus
3 šaukštas
Raudonojo vyno acto
1 šaukštas
Citrinų sultys
1 šaukštas
Dižono garstyčios
1 šaukštelis
Vorčesterio padažas
1 šaukštelis
Česnako
1 skiltelė
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištieną gana smulkiai supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Vištienai išvirus, ją atvėsinkite ir dar pasmulkinkite. Galite naudoti ir jau anksčiau iškeptą ar išvirtą vištieną. Ją gana smulkiai supjaustykite.
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.
Pomidorus, avokadą, salotų lapus ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.
Šoninės riekeles supjaustykite nedideliais gabaliukais (bet per daug nesusmulkinkite) ir apkepkite keptuvėje, kad apskrustų ir taptų traškūs.
Sūrį supjaustykite mažais gabaliukais.
Viską sumaišykite ir užpilkite padažu.
Padažui išspauskite česnako skiltelę ir sumaišykite su prieskoniais, aliejumi ir kitomis dalimis.