Ingredientai
Svogūnai
4
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Čiobreliai
1
šaukštelis
Baltojo vyno actas
500
ml
Baltas vynas
500
ml
Druska
2
šaukštai
Cukrus
1
šaukštas
Kvapieji pipirai
5
vnt.
Bazilikai
1
šaukštelis
Vanduo
1
l
Gaminimo eiga
Pomidorus nuplaukite.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais, česnako skilteles perpjaukite per pusę.
Pomidorus ir svogunus sudėkite sluoksniais į paruoštus stiklainius.
Į puodą supilkite vandenį, vyną, actą, suberkite druską, cukrų, sudėkite visus prieskonius ir česnakus. Marinatą virkite apie 15 minučių.
Verdančiu marinatu užpilkite pomidorus, sandariai uždarykite ir apverskite kol atvės.
Atsiliepimai