Gaminimo eiga

Faršą pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite manų kruopas, supilkite kefyrą ir gerai išmaišykite.

Smulkiai supjaustykite krapus, petražoles ir svogūnų laiškus. Didžiąją dalį sudėkite į faršą ir gerai išminkykite, likusi dalis bus papuošimui.

Iš faršo formuokite kotletus ir kepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 2 minutes, paskui keptuvę uždenkite dangčiu ir troškinkite, kol visiškai iškeps.

Baklažaną supjaustykite mažais kubeliais, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir pakepinkite aliejuje, kol suminkštės.

Kotletus patiekite su keptais baklažanais ir vyšniniais pomidoriukais, papuošę smulkintais žalumynais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai