Ingredientai

Miltai 6 šaukštai
Druska žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Virtas šaltas bulves gerai sutrinkite, pasūdykite.

2. Įmuškite kiaušinį, suberkite pusę miltų ir gerai išminkykite.

3. Įdarui svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite ir pakepinkite svieste.

4. Virtą vištieną labai smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę su svogūnais ir morkomis.

5. Pagardinkite druska ir pipirais ir truputį pakepinkite.

6. Iš bulvių masės padarykite paplotėlius, į vidurį dėkite įdaro, gražiai užlankstykite, apvoliokite likusiuose miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies.

7. Patiekite su grietine.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai