Ingredientai
Vištienos filė
2
vnt.
Špinatai
4
saujos
Rikotos sūris
5
šaukštai
Druska
0.5
šaukštelio
Rūkytų paprikų milteliai
0.5
šaukštelio
Pipirai
žiupsnelis
Fermentinis sūris
50
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Špinatus apkepkite svieste, sudėkite rikotą ir gerai išmaišykite. Kaitinkite ant mažos ugnies porą minučių.
2. Vištienos filė gana giliai įpjaukite stačiai ilgesnei kraštinei kelis kartus (pjūvį kartokite kas 1-2 cm).
3. Vištieną apibarstykite pipirais, druska ir paprikų milteliais.
4. Į pjūvių ertmes dėkite po šaukštelį rikotos ir špinatų įdaro.
5. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.
6. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
7. Patiekite su grietinėlėje troškintomis morkomis.
Skanaus!
Atsiliepimai