Ingredientai

Vištienos filė 2 vnt.
Špinatai 4 saujos
Rikotos sūris 5 šaukštai
Druska 0.5 šaukštelio
Rūkytų paprikų milteliai 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Fermentinis sūris 50 g
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Špinatus apkepkite svieste, sudėkite rikotą ir gerai išmaišykite. Kaitinkite ant mažos ugnies porą minučių.

Vištienos filė gana giliai įpjaukite stačiai ilgesnei kraštinei kelis kartus (pjūvį kartokite kas 1-2 cm).

Vištieną apibarstykite pipirais, druska ir paprikų milteliais.

Į pjūvių ertmes dėkite po šaukštelį rikotos ir špinatų įdaro.

Ant viršaus užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Patiekite su grietinėlėje troškintomis morkomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba