Ingredientai

Miltai 1.3 puodelio
Vanduo 0.5 puodelio
Druska šaukštelis
Ryžiai 1 puodelis
Pienas 2.5 puodelio
Sviestas 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Sviestas 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Ryžius užpilkite pienu ir virkite ant mažos ugnies kaip paprastai.

Įberkite druskos, kai pasidarys košė, įdėkite sviesto ir išmaišykite. Nukelkite nuo viryklės, kad atvėstų.

Tešlos produktus sumaišykite, gerai išminkykite ir iškočiokite delno dydžio ovalius paplotėlius.

Per vidurį dėkite du didelius šaukštus įdaro ir užlenkite kraštelius (užlenkti turi būti tik patys kraštai).

Per vidurį ant kiekvieno pyragėlio uždėkite po vyšnios dydžio sviesto gabaliuką.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Patiekimui paruoškite padažą. Kietai išvirkite kiaušinius ir juos sutrinkite su sviestu ir druska.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai