Ingredientai

Cukinijos (jaunos) 2 vnt.
Varškė 400 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Cukiniją nulupkite, jei reikia, išimkite sėklas ir sutarkuokite bulvių tarka. Nusunkite atsiradusį skystį.

Suberkite per sietelį pertrintą varškę, įmuškite kiaušinius, išspauskite česnakus, įberkite druskos.

Viską labai gerai išmaišykite.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba