Ingredientai

Bulvės (tarkuotos) 1 l
Kiaušiniai 3 vnt.
Manų kruopos 6 šaukštai
Obuoliai (sutarkuoti) 1 stiklinė
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves sutarkuokite (šiek tiek nusunkite, jei tarkiai vandeningi).

Sumaišykite su burokine tarka tarkuotais obuoliais, manų kruopomis, kiaušiniais, druska.

Gerai išmaišykite ir kepkite kaip įprastus blynus.

Patiekite su bruknių uogiene.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla