Ingredientai
Miltai
2
stiklinės
Manų kruopos
2
stiklinės
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Cukrus
1
stiklinė
Margarinas
1
pakelis
Obuoliai
6
vnt.
Cinamonas
1
šaukštelis
Porcijos: 6
Už receptą dėkojame skaitytojai Simonai.
Gaminimo eiga
Miltus, manų kruopas, cukrų, kepimo miltelius sumaišykite viename dubenyje.
Kitame inde per burokinę tarką sutarkuokite nuluptus obuolius ir padalinkite į keturias lygias dalis.
Tada margarino gabalėliu ištepkite kepimo indą ir pradėkite sluoksniuoti: vienas sluoksnis birios masės, viena porcija obuolių, užbarstykite cinamono ir vėl pilkite birios masės, vėl obuolių - taip susluoksniuokite visą turimą masę.
Susluoksniavus viską, ant viršaus sutarkuokite per burokinę tarką margariną (maždaug 300-350g) ir dėkite kepti į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę maždaug 50 - 55 minutes.
Patiekite su ledais. Skanaus!
Atsiliepimai