Ingredientai
Sviestas
175
g
Juodasis šokoladas
100
g
Cukrus
120
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
130
g
Rikotos sūris
250
g
Cukrus
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Juodasis šokoladas
50
g
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Išlydykite sviestą ir šokoladą.
Įmaišykite cukrų, kiaušinius ir miltus.
Supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.
Kitame dubenyje sutrinkite rikotą su vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais, cukrumi ir kiaušiniais iki vientisos tyrės.
Šaukšteliu sudėkite ant pyrago viršaus ir peiliu suformuokite „marmurinį” paviršių, kad matytųsi ir tamsi, ir šviesi masė.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 min.
Leiskite atvėsti, ant viršaus užpilkite ištirpinto šokolado ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Atsiliepimai