Ingredientai
Kukurūzai
1
vnt.
Moliūgas (mažas)
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Jautiena
250
g
Paprikos
1
vnt.
Pomidorai
2
vnt.
Morkos
3
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Sultinys
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kukurūzus nuo burbuolės atskirkite aštriu peiliu. Arba galima naudoti konservuotus kukurūzus (2 nedideli indeliai).
Į puodą sudėkite supjaustytą jautieną, supilkite nedidelį kiekį paruošto sultinio, suberkite supjaustytas morkas ir moliūgą. Virkite kol suminkštės.
Kol verda, keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus. Į keptuvę sudėkite paprikas, kukurūzus, pomidorus be odelės ir įpilkite šlakelį vandens. Troškinkite apie 20 minučių.
Viską sudėkite į puodą, pabarstykite druskos ir pipirų. Troškinkite apie 30 minučių.
Atsiliepimai