Ingredientai

Paprikos 1 vnt.
Morkos 3 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sultinys pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kukurūzus nuo burbuolės atskirkite aštriu peiliu. Arba galima naudoti konservuotus kukurūzus (2 nedideli indeliai).

Į puodą sudėkite supjaustytą jautieną, supilkite nedidelį kiekį paruošto sultinio, suberkite supjaustytas morkas ir moliūgą. Virkite kol suminkštės.

Kol verda, keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus. Į keptuvę sudėkite paprikas, kukurūzus, pomidorus be odelės ir įpilkite šlakelį vandens. Troškinkite apie 20 minučių.

Viską sudėkite į puodą, pabarstykite druskos ir pipirų. Troškinkite apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena