Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
500
g
Fermentinis sūris
100
g
Majonezas
3
šaukštai
Rauginti agurkai
2
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Manų kruopos
5
šaukštai
Malti džiūvėsėliai
6
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Kiaulienos sprandinę supjaustykite 1 cm storio kepsniais ir juos plonai išmuškite.
Pabarstykite druska ir pipirais. Prieskonius šiek tiek įtrinkite, kad geriau įsigertų.
Kepsnius apvoliokite manų kruopose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsiuose.
Kepkite keptuvėje, įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Sudėkite kepsnius ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Ant kepsnių viršaus uždėkite plonus griežinėlius rauginto agurko ir tarkuot sūrio, sumaišyto su majonezu.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
Atsiliepimai