Ingredientai
Miltų
200 g
Sviestas
150 g
Medus
150 g
Kiaušiniai
4 vnt.
Razinos
50 g
Atvėsinta juoda „Melitta“ kava
1 šaukštas
Cinamono
1 šaukštelis
Gvazdikėliai
3 vnt.
Kepimo milteliai
2 šaukštelis
Porcijos: 8
Dėkojame skaitytojai Laimai už atsiųstą močiutės receptą.
Gaminimo eiga
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir kava.
Medų ištrinkite su sviestu. Trinant įmuškite po vieną kiaušinį ir išmaišykite.
Suberkite miltus, razinas, gvazdikėlius ir gerai išmaišykite.
Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.
Atvėsinkite formoje, išverskite ir apibarstykite miltiniu cukrumi.