Ingredientai

Burokėliai 5 vnt.
Krieno šaknis 1 vnt.
Lauro lapai 3 vnt.
Kvapieji pipirai 2 vnt.
Juodieji pipirai 3 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Obuolių actas 4 šaukštai
Cukrus 3 šaukštai
Vanduo 2 stiklinės
Druska 0.5 šaukštelio
Gvazdikėliai 2 vnt.
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Burokėlius nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sudėkite į sterilius stiklainius.

Morką ir krieno šaknį nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Svogūną supjaustykite griežinėliais.

Į puodą supilkite vandenį, actą, druską, cukrų, prieskonius ir suberkite morkas, krienus, svogūną. Užvirkite ir virkite kelias minutes.

Marinatą su daržovėmis užpilkite ant burokėlių ir uždenkite. Kai atvės, dėkite į šaldytuvą.

Skanauti burokėlius jau galite kitą dieną.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu