Ingredientai

Citrinos 1 vnt.
Druska 1 šaukštelis
Rudasis cukrus 2 šaukšteliai
Garstyčios 1 šaukštas
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Nutarkuokite žieveles nuo citrinos ir apelsinų. Išspauskite sultis.

2. Sultis ir žieveles sumaišykite su garstyčiomis, cukrumi, baltu vynu, aliejumi, druska ir smulkiai pjaustytais salierų gabaliukais.

3. Marinatu užpilkite vištieną ir išmaišykite.

4. Uždenkite maistine plėvele ir palikita marinuotis šaldytuve per naktį.

5. Vištieną sudėkite į kepimo skardą ir apliekite marinatu.

6. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai