Ingredientai

Vištiena 1 kg
Citrinos 1 vnt.
Apelsinai 2 vnt.
Druska 1 šaukštelis
Rudasis cukrus 2 šaukšteliai
Garstyčios 1 šaukštas
Baltas sausas vynas 150 ml
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Salierų stiebai 1 vnt.
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Nutarkuokite žieveles nuo citrinos ir apelsinų. Išspauskite sultis.

Sultis ir žieveles sumaišykite su garstyčiomis, cukrumi, baltu vynu, aliejumi, druska ir smulkiai pjaustytais salierų gabaliukais.

Marinatu užpilkite vištieną ir išmaišykite.

Uždenkite maistine plėvele ir palikita marinuotis šaldytuve per naktį.

Vištieną sudėkite į kepimo skardą ir apliekite marinatu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai