Ingredientai
Pievagrybiai
600
g
Sviestas
2
šaukštai
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Česnakinė druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Citrinų sultys
1.5
šaukšto
Salierų stiebai
100
g
Petražolės
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir perpjaukite pusiau.
Sudėkite į įkaitintą aliejaus ir sviesto mišinį.
Pabarstykite druska, pipirais.
Saliero šaknį sutarkuokite ir sudėkite į keptuvę.
Maišant kepkite ant vidutinės ugnies apie 8 minutes.
Suberkite smulkiai pjaustytas petražoles ir supilkite citrinų sultis. Išmaišykite ir dar kepkite apie 3-4 minutes.
Patiekite su prancūziško batono riekelėmis, apteptomis česnakiniu žolelių sviestu.
Atsiliepimai