Ingredientai

Kiaulienos faršas 250 g
Jautienos faršas 250 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Graikiškas jogurtas 3 šaukštai
Manų kruopos 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišykite su kiaušiniais, jogurtu, prieskoniais ir manų kruopomis.

Gerai išminkykite.

Lipdykite nedidelius kotletus.

Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus kokosų aliejaus (jis kepamai mėsai suteikia pikantiško švelnaus skonio).

Sudėkite kotletukus ir kepkite daug nevartant - palaukite, kol ant vidutinės ugnies apskrus viena pusė, tada apverskite.

Patiekite su šviežiomis salotomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba