Ingredientai

Bulvės (didelės) 7 vnt.
Kiaušiniai 3 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Kiaulienos faršas 150 g
Jautienos faršas 100 g
Svogūnai 1 vnt.
Fermentinis sūris 80 g
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

Bulves nulupkite, sutarkuokite kartu su svogūnu ir nusunkite atsiradusį skystį.

Kiaušinius išplakite ir supilkite į bulvių tarkius, suberkite miltus, pagardinkite druska ir pipirais.

Faršą sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu, išspaustu česnaku, smulkiai tarkuotu sūriu ir prieskoniais.

Ant kepimo popieriumi ištiestos skardos dėkite didelį šaukštą bulvių tarkių, šiek tiek suplokite, dėkite faršo paplotėlį, ant viršaus vėl bulvių tarkių.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba