Ingredientai
Sterkų filė
800
g
Kalendros
1.5
šaukštelio
SANTA MARIA smulkinti kmynai
1
šaukštelis
SANTA MARIA krapai
1
šaukštelis
SANTA MARIA citrininiai pipirai
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pasiruoškite 4 sterko filė gabaliukus be kaulų ir odos.
2. Sumaišykite prieskonius su druska ir įtrinkite žuvies gabaliukus.
3. Kiekvieną gabaliuką gerai suvyniokite į aliuminio foliją ir kepkite ant grotelių po 5–7 minutes iš abiejų pusių.
4. Žuvį galite kepti ir 180 C temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.
5. Patiekti galite su ant grotelių keptomis daržovėmis.
6. Prie šios žuvies labai tinka avokadų tyrė.
Skanaus!
Atsiliepimai