Ingredientai

Moliūgas nedidelis 1 vnt.
Sviestas 2 šaukštai
Svogūnai 1 vnt.
Morkos 2 vnt.
Cukinija maža 1 vnt.
Saldžiosios geltonosios paprikos 1 vnt.
Pomidorai 2 vnt.
Daržovių sultinys 700 ml
Makaronai spiraliniai 200 g
Rozmarinai žiupsnelis
Druska žiupsnelis
Džiovintos saldžiosios paprikos žiupsnelis
Aitriosios paprikos milteliai žiupsnelis
Parmezano sūris takuotas užbarstymui 125 g
Porcijos: 6
Švelniai sriubai aštrumo suteikia ankštiniai pipirai,
o pikantiško skonio – parmezanas.

Gaminimo eiga

Perpjaukite moliūgą, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Juos kartu su juostelëmis pjaustytomis morkomis ir smulkintais svogûnais troškinkite dideliame puode. Kiek vėliau sumeskite pjaustytas
cukiniją ir papriką. Įpilkite sultinį, sudëkite sukapotus pomidorus ir makaronus. Pagardinkite prieskoniais.

Virkite apie 10 minučių. Nukelkite nuo ugnies ir užbarstykite tarkuoto parmezano.

Daugiau moliūgų sriubos receptų:

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba